Amíg a fabrikett lángra kap, addig nagyobb szellőzést kell biztosítani. Amint átizzott és kis, kékes színű lánggal ég a szellőzést minimalizálni kell, a lényeg, hogy ha már izzik a brikett, akkor ezt az izzó állapotát minél tovább meg kell őrizni, mert így tudja a legtöbb hőt leadni. Általában 15-20 perc elég ahhoz, hogy a fabrikett izzása megfelelő legyen, és ezután lehet a szellőzést minimalizálni. (forrás)

Címkék: fabrikett

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzifak.blog.hu/api/trackback/id/tr536909559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása